Comunitatea Alpha

Ne jucăm împreună de peste 1 an.


You are not connected. Please login or register

Regulament

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Regulament on Fri Mar 16, 2018 8:11 pm

zeNN0.

avatar
FONDATOR
FONDATOR
Reguli generale

- membrii factiunii trebuie sa respecte regulamentul general al serverului. incalcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe langa sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.
- limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, in functie de situatie.

exemple:

- pentru limbaj vulgar / insulte la adresa altor jucatori, membrii risca FW sau uninvite.
- pentru comportament agresiv, cum ar fi "mars ma", membrii risca avertisment verbal / FW, in functie de gravitate.
- injuriile si jignirile grave se sanctioneaza cu FW. Injuriile grave repetate sunt sanctionate direct cu uninvite.
- jignirile usoare ('n00b-ul drq', 'mars', 'esti prost/destept/fraier') se vor sanctiona cu AV sau FW, in functie de gravitate.

- limbajul vulgar asupra liderului si a membrilor se sanctioneaza aspru, in functie de decizia luata de lider.

- spam-ul pe chatul /tx este sanctionat in functie de gravitate, cu AV, FW sau uninvite.

- trebuie sa respectati liderul & subliderul si sa faceti ce vi se spune, in caz contrar riscati sanctiuni.
- deathmatch-ul (DM) aiurea este sanctionat cu FW sau uninvite, in functie de gravitate si de abateri.
- este interzis sa folositi masinile factiunii in scopuri personale.
- Liderul trebuie sa ia decizia cea mai corecta in functie de situatie.

Reguli activitate
- playerii de rank 1 ce nu isi termina raportul de activitate vor primi automat uninvite cu FP, indiferent de motivul pentru care nu si-au terminat raportul de activitate.

- Membrii de rank 2+ vor primi un avertisment la primul raport de activitate incomplet, dar vor trebui sa recupereze punctele de activitate in urmatorul raport.

- Avertismentele expira automat dupa 20 zile. Playerii ce au un avertisment si nu isi termina raportul de activitate vor primi automat uninvite fara FP.

- Nu se mai pot depune cereri de inactivitate, iar playerii ce nu s-au mai logat de 3 zile in factiune nu vor mai primi uninvite de la lideri.

Skinuri
- membrii factiunii sunt obligati sa poarte skin-urile specificate in topicul cu 'skin-uri' din forumul factiunii.
- daca un membru e atentionat ca are un skin gresit si nu doreste sa il schimbe, acesta va fi sanctionat cu FW.
- doar fetele pot folosi skin-ul de fata al factiunii.

Reclamatii factiuni
- liderul / subliderul poate respinge reclamatiile care nu respecta modelul sau contin jigniri, dar playerul care a facut reclamatia are dreptul sa refaca reclamatia. reclamatiile ce contin jigniri vor fi sanctionate cu suspend 1-7 zile pe panel de catre admini.
- subliderul unei factiuni are dreptul de a raspunde la reclamatii, cu acordul liderului, dar in cazul unor greseli in reclamatii, liderul va fi sanctionat, nu subliderul.

Regulamentul chat-ului [/tx]:
- Trebuie să păstraţi un limbaj decent faţă de toţi membrii, indiferent de rank.
- Nu aveÅ£i voie să faceÅ£i afaceri sau să puneÅ£i î️ntrebări despre ele.
- Este interzis spam-ul ÅŸi CAPS LOCK-ul.
- Dacă aveţi un limbaj vulgar sunt şanse mari să fiţi sanctionaţi cu Faction Warn sau sa fiti demisi, depinde de caz.
- Sunteţi obligaţi să ascultaţi mereu de un rank superior când spune ceva pe acest chat, chiar dacă face parte din altă companie.
- Nu aveţi voie să folosiţi emoticoane pe acest chat.
- Nu aveţi voie să salutaţi pe acest chat.
- Nu aveÅ£i voie să folosiÅ£i acest chat pentru poveÅŸti sau diferite î️ntâmplări, aveÅ£i [/sms] | [/call] pentru astfel de discuÅ£ii.
- Pe acest chat puteÅ£i să purtaÅ£i discuÅ£ii relevante, este făcut î️n scopul de a ne ajuta. PuteÅ£i să-l folosiÅ£i pentru repair / refill, să ajutaÅ£i pe cineva când nu ÅŸtie o locaÅ£ie sau alte lucruri importante.

Comenzile factiunilor:

- [/taxi accept id] - pentru a accepta o comanda.

- [/taxi cancel id] - pentru a renunta la o comanda.
- [/fare] - duty on.
- [/f] - chat-ul factiunii.
- [/gdeposit money suma] - pentru a introduce bani in seif.
- [/tx] - pentru a comunica cu celelate companii de Taxi.


Alte informatii:
- Aveti voie sa purtati orice job legal. Cine este prins cu job ilegal riscă Faction Warn.
Joburi ilegale / interzise: Arms Dealer, Drugs Dealer, Car Jacker.
- Alegeti cea mai rapida ruta, nu ocoliti clientul. Puteti fi sanctionati cu AV / FW / Uninvite, in functie de abateri si locatia necunoscuta.
- Fare-ul este: 500$ ziua si noaptea.
- Nu aveti voie sa vorbiti la telefon sau sa dati mesaje daca ati acceptat un client, daca e ceva urgent intrebati clientul daca va da voie. Se sanctioneaza cu AV / FW in functie de gravitatea situatiei si de abaterile din trecut.
- Nu aveti voie sa puneti [/fare] unui coleg (se referă la toti membrii companiilor Taxi LS,LV, SF) se pedepseste cu Faction Warn.

- Nu aveti voie sub nici o forma sa acceptati comenzi in timp ce aveti wanted, deoarece puneti in pericol viata clientilor. Se sanctioneaza cu AV / FW in functie de gravitatea situatiei si de abaterile din trecut.
- Dupa ce folositi un taxi distrugeti-l sau aduceti-l la HQ, nu rataciti taxiurile. Daca luati crash sunteti obligati sa tineti minte unde ati lasat masina si sa va duceti sa o luati.
- De asemenea, aveti voie sa puneti orice tuning la masini, in afara de NOS si CULOARE care sunt pedepsite cu Faction Warn.
- Este interzis sa cereti bacsis unui client. Se pedepseste cu Faction Warn.
- Este interzis sa ajutati un Arms Dealer sa faca materiale. Se pedepseste cu Faction Warn. Aveti dreptul sa il duceti doar o singura data la aceasta locatie (ex. daca vrea in LV la Materials Deliver il puteti duce).
- Este interzis sa detineti droguri. Se pedepseste cu Faction Warn.
- Este interzis să vă puneÅ£i AFK î️n timp ce efectuaÅ£i o comandă, dacă clientul urcă in maÅŸină in timp ce voi sunteÅ£i deja AFK, nu se ia in considerare. Abaterea de la această regulă poate duce la Faction Warn. Pentru a dovedi că un membru este AFK î️n taxiu sunt necesare dovezi video, iar videoul să aibă cel puÈ›in 1 minut î️n care filmaÈ›i taximetristul stând AFK.

- ÃŽn cazul î️n care membrul taxi primeÈ™️te crash in timpul unei comenzi, acesta va fi sanctionat cu AV. Atunci cand faceti reclamatia, trebuie sa aveti dovada cand sunteti pe G in taxi cu membrul respectiv la volan, si o alta dovada cand se vede ca a luat crash in joc
(!) ÃŽn cazul reclamaÈ›iilor ce conÈ›in poze reclamaÈ›ia va fi î️nchisă È™️i membrul nu se va sancÈ›iona. Pentru a fi sancÈ›ionat un membru pentru AFK î️n taxi este nevoie doar de dovezi video cu minim 1 minut de filmare.
- Este interzis sa luati un client acceptat inainte de un coleg de-al vostru, chiar daca sunteti in apropiere nu aveti voie sa-l luati, din moment ce colegul vostru a dat inainte [/taxi accept id]. Cine se abate de la aceasta regula va primi AV la prima abatere, apoi Faction Warn la a doua.
- Un taximetrist are dreptul sa dea afara un client din masina ([/eject]) daca acesta doreste sa fie "plimbat" refuzand sa specifice o locatie exacta cand sunt alte comenzi de indeplinit, jigneste, injura, face dm. Un taximetrist are voie sa foloseasca comanda [/eject] in cazul in care se urca in masina un alt jucator dorind o loatie diferita fata de ceilalti clienti aflati deja in masina, acesta refuzand sa se dea jos.
- Aveti voie sa reparati masinile in timpul unei curse, doar dacă clientul vă dă acordul, cine se va abate de la această regulă va primi Faction Warn.
- Nu aveţi voie să luaţi un client acceptat de un membru din alta companie taxi, la prima abatere veţi fi sancţionaţi cu avertisment verbal iar la a doua cu Faction Warn.
- Aveti timp la dispozitie pentru postarea dovezii cu achitarea unei amenzi 24 ore, daca nu riscati Faction Warn.
- Cine refuză să plătească amenda pe care a primit-o va primi Faction Warn.
- Nu aveÅ£i voie să faceÅ£i spam cu [/fare], apare tuturor jucătorilor online î️n acel moment ÅŸi î️i puteÅ£i incurca, această 'suferinţă' va fi sancÅ£ionată Faction Warn.
- La două avertismente verbale acumulate, se va acorda un Faction Warn.
- Sunteti obligati sa cunoasteti toate locatiile din /gps sau /jobs. Daca nu stiti o anumita locatie care nu se afla in /gps sau /jobs spuneÅ£i-i clientului să vă spună un punct de reper. Daca acesta refuza sa dea un punct de reper sau il da la misto, nu o sa fiti sanctionati. ÃŽn cazul î️n care aveÅ£i o reclamaÅ£ie si sunteti vinovati, la prima abatere veÅ£i primi AV / Faction Warn, iar la a doua abatere FW / uninvite.
- Nu aveÈ›i voie să faceÈ›i plângere unui coleg din facÈ›iunea voastră, puteti contacta liderul/subliderul printr-un PM pe forum. Motivele pentru care puteÈ›i reclama un coleg din aceasi factiune sunt: "Scam" respectiv "Other'' (abuz, etc)". PuteÈ›i să faceÈ›i reclamaÈ›ie jucătorilor din celelalte două companii de taxi. Exemplu: dacă faceÈ›i parte din Taxi LS, aveÈ›i voie sa faceÈ›i plângere membriilor din Taxi SF/LV, î️n niciun caz membriilor din Taxi LS! Cine se abate de la aceasta regulă primeÈ™️te Faction Warn.
- Amenzile pentru ce se intampla la sedinte sau pe chat-urile [/f] si [/tx] sunt setate de fiecare lider si trebuie sa apara la fiecare factiune.
- Este interzisa fraudarea raportului / e interzis sa trisati pentru a face raport intr-un mod incorect. Este interzis sa-i spuneti altui jucator, sub orice forma de exprimare, sa dea G la taxi. Este interzis sa cereti unui jucator sa intre in taxi pentru a il duce undeva sau sa sune la /service taxi doar pentru a face raport. Orice metoda de fraudare a raportului este sanctionata, se accepta in masina de taxi doar jucatori care doresc de bunavoie sa fie transportati intr-o locatie. Orice metoda de a face puncte de raport fara ca jucatorul sa aiba nevoie sa fie dus intr-o locatie este sanctionata.

View user profile http://blacktried.forumgratuit.ro

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum